Nyitólap
Magunkról
Hírek
Gépműhely
Alkatrész
Büszkeségeink
Képgaléria
Linkajánló
Kapcsolat
Ön a(z)

Tisztelt látogatók!

 

Azt remélem hogy azok akik rákattintottak erre a menüpontra valami hasonlót várnak, és nem untatok senkit a mesémmel.Mert úgy érzem el kell   mondanom miként kerültem közel a motorokhoz,hogyan csapott meg a benzin gőze.

Nem tudok felmutatni olyan ősöket, kik már előttem is ilyen tevékenységet végeztek. De emlékszem kőműves kisiparos édesapámra ahogy szerelte motorját, miközben én /talán hat éves lehettem/  mellette állva lestem mit csinál. Nem múlhatott el olajcsere vagy porlasztó tisztítás nélkülem.

Tíz éves koromban feltették a nagy kérdést, mi leszel ha nagy leszel, és én egyből rávágtam, motorszerelő. Na de olyan szakma nincs, mondták, nem baj én akkor is az leszek, válaszoltam. Ezek után ma itt tartok és hiába próbáltak lebeszélni, ez lett az életem, ez lett számomra megírva. Vallom csak az végezhet jó és becsületes munkát, aki szívből csinálja, kényszerből nem megy. Többször meg kérdezték már, miért nem bővítek, veszek fel több embert hogy csökkentsem a ráfordított időt. Nem, van egy határ amit még személyesen átláthatok így is becsúszhat probléma, mivel emberek vagyunk. Van aki jót nevet és legyint, ugyan de többet profitálhatnál. Persze nem mindegy, de az sem hogy milyen áron.

A mai napig a vezetőí munka mellett ha tehetem aktívan résztveszek a fizikai részében is. Tisztában vagyok a munkafolyamatok során felléphető problémákkal, így azonnal reagálni tudunk arra.
Aki átlátja ezt a javítási tevékenységet, tudja hiába van számítógépes rendszer, a legmodernebb gépek, itt még mindig az emberen van a hagsúly. Ezért is fontos számomra az a tény hogy kollégáim jól érezzék magukat, és mint egy nagy család töltsük el napjaink jelentős részét együtt. Szerencsére sikerült kiszürni azokat a repülős vagy felelőtlen embereket, kik csak hígították a létszámot. Ma a legrégebb csatlakozott kollégára 1992-óta a legfiatalabbra 2006-óta számíthatok, remélem még sokáig.
Nagy segítség számomra hogy tíz évig mint autószerelő dolgoztam majd pár évig aktívan üztem az autósportot, rally pilótaként.
Ezek az évek alatt olyan tapasztolatot szereztem mellyel más hasonló kollégák nem rendelkeznek. Így számottevő segítséget tudok nyújtani  a későbbi munkafolyamatok során, valamint az egyedi építésű motorok fejlesztésében azok kivitelezésében  is.

Az eltelt két évtized alatt egyre komplettebb szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Szinte minden munkafolyamatot  helyben végzünk, biztosítunk minden szükséges minősségi alkatrészt, valamint igény esetén a megfelelő adatokkal is segíteni tudunk.
Tisztában vagyok azzal hogy árainkat egyesek magasnak, míg mások ala-
csonynak találják. Folyamatossan azon dolgozunk, hogy áraink a legjobb minősség mellett reálisak legyenek, és ne kelljen azt utólag magyarázkodva módosítani!

Elvégzett munkáink minősségéről és hozzáállásunkról én nem nyilatkozom, azt tegyék meg mások, remélem lesz alkalmunk önöknek is bizonyítani.


Köszönöm hogy megtiszteltek figyelmükkel!

 

                                                                                            Bejó László

 

This caption can be styled using CSS.